Flatheim

Adresse: Gaularfjellsvegen 2275, 6978 Viksdalen
Beliggenhet:
Vis kart

Historiske Hotell | Nær naturen, fjellene, elven, lyset og lydene – plassert midt i det majestetiske fjell- og fjordlandskapet i Vest-Norge, ligger Flatheim, et sjarmerende gardshotell i Viksdalen, strategisk plassert langs den Nasjonale Turistveien over Gaularfjellet.

Gi deg selv muligheten til å senke pulsen med en overnatting i disse historiske og unike rommene. Her hviler du i historiske tømmerhus som utstråler sjel og sjarm. Hvert rom er unikt og bærer sitt eget særpreg, nøye innredet med omtanke og kjærlighet i restaurerte bygninger på gården. Et av disse husene er fredet og huser en stue fra 1500-tallet. Omkranset av gården ligger en sjarmerende hage med blomster og nyttevekster, og i hagen finner du flere steder å sette deg ned, slappe av og nyte – både utendørs og under tak. Du kan også nye hotellets sauna og vedfyrte badestamp på elvekanten.

Den nære tilknytningen til det vernede Gaularvassdraget, som slynger seg like ved, gir deg verdifulle muligheter for bading, fisking og vandring langs vann, fosser og krystallklare elver. Den 22 km lange Fossestien åpner døren for turer som passer for alle. Dersom du ønsker en storslagen topptur, kan du også starte rett fra gården. For de som søker en annerledes overnatting med primitiv luksus og enda tettere kontakt med naturen, er det mulig å bo i Glampingtelt ved elvebredden.

Ved elven er det tilrettelagt med områder for rast og grilling. Alle rom har tilgang til kjøkkenfasiliteter, men det er også mulighet for å bestille en 3-retters middag. Mellom 20. juni og 10. august arrangeres sommerkafe på gården, hvor du kan kjøpe kaffe, forfriskninger, enkel lunsj, kaker og bakverk. Gården huser også en sjarmerende gårdsbutikk med interiør, skinnprodukter, bøker og mer.

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Badstue
Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost

Policies

Ankomst (tidligste)
14:00
Avreise (siste)
11:00

I nærheten

Flyplass
  • Bergen Lufthavn
*Avstand på kartet er en rett linje
Build: 07.06.2024 14:54:16, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails