Gamlebyen Hotell

Adresse: Voldportgaten 72, 1632 Gamle Fredrikstad
Beliggenhet: Østlandet
Vis kart

Hotell | Med flott beliggenhet i Nord-Europas eldste festningsby, omgitt av vakker natur og historiske bygninger finner du Gamlebyen Hotell Fredrikstad. Hotellet ligger i den ærverdige Graffgården, Voldportgaten 72, i Det tolvte kvartal i Gamlebyen. Bygningen er oppført i 1835, trolig for høker Johan Nils Hansen. Huset er oppført i tømmer i en sen-klassisistisk stil og har en særegen utforming. I 1928 ble den solgt til Johan Graff, som gården i dag bærer navn etter.

Hotellet har 16 koselige rom, alle ulikt innredet med hver sin personlige stil. Rommene er nylig pusset opp i historisk stil og er utstyrt med TV og gratis wifi. Holbergsuiten har fullt kjøkken og en større sittegruppe som passer perfekt for mindre kurs og styremøter, samlinger og andre begivenheter. På Kongens torv kan du bo i egen privat suite i den gamle Raadhusstallen med privat uteplass, to soverom, bad, stue og kjøkken.

Frokost serveres hos samarbeidspartneren Restaurant Værk noen få skritt unna, der du også kan få à la carte senere på dagen.

Hotellet byr på en lun og hyggelig atmosfære der det er lett å finne roen og vertskapet legger til rette for at du som gjest skal få et uforglemmelig opphold. Velkommen til Gamlebyen!

Livet er annerledes i Gamlebyen. Dette er en egen bydel i Fredrikstad der mange bor og lever i festningsbyens mange flotte bygninger. Praten går lett mellom både fastboende og tilreisende, og her er alle velkommen!

Lysløype, flotte turstier og vollene omgir Gamlebyen og gjør det nærmest umulig å ikke bevege seg. Her finnes det et utall av rekreasjonsmuligheter, enten du foretrekker en joggetur, å trekke litt luft eller våkne sakte sammen med Gamlebyens geiter og høner. Er du heldig, finner du kanskje et nyklekt egg.

I nærområdet finner du små butikker med alt mulig rart, klesbutikker, smed, keramikere, kunstnere, gallerier, kafeer, restauranter, museum og Glasshytta, der du både kan se på at det blåses glass, delta selv og handle. Butikkene er søndagåpne hele året. I tillegg er det frimarked på torget hver lørdag, og i adventstiden forvandles hele Gamlebyen til barndommens og stressfri jul med sitt store julemarked hver helg.

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost

Policies

Ankomst (tidligste)
15:00
Avreise (siste)
11:00
Build: 07.06.2024 14:54:16, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails