Biologen Herdla

Adresse: Laxeneset, 5351 Herdla
Beliggenhet:
Vis kart

Historiske Hotell | Biologen er et historisk bygg som fra 1922 som nå er et moderne hotell i vakre omgivelse på Herdla, 45 minutter fra Bergen.

Biologen fungerte opprinnelig som marinbiologisk forskningsstasjon med både internasjonale vitenskapsmenn og kongelige some tidligere besøkende. Nå tilbyr Biologen kulinariske opplevelser med lokale råvarer, et rikt vinkart, ro for sjelen og en fantastisk seng å sove i.

En kort biltur i fra Bergen sentrum – 45 minutter – ligger Biologen Herdla i idylliske omgivelser helt nord på Askøy. Herdla er en moreneøy formet av den siste istiden med sandstrender og rullesteinstrender.

Biologen Herdla tilbyr overnattingsgjester 35 moderne hotellrom All overnatting inkluderer frokost og gratis WiFi-tilgang.

Biologen har et moderne kjøkken som legger sin sjel i å lage ekte matopplevelser basert på lokale råvarer i sesong. Helst serveres sesongens lokale fisk og skalldyr, men det blir og laget retter av oksene du ser vandre rundt på Herdla. Med solid håndverk komponere kjøkkenet tradisjonsrike og moderne retter, ofte med inspirasjon fra forskjellige verdenshjørner.

Restauranten er moderne innredet, men det historiske er likevel godt bevart. Nydelige mursteinsvegger og dype vinduskarmer forteller historier fra gamle dager mens du kan nyte et godt glass fra den rike vinkjelleren med fokus på biodynamisk og økologisk vin. Biologen ligger i et historisk naturlandskap med et rikt dyreliv hvor du kan nyte opplevelsen av det maritime. Det er en helt spesiell stemning på Herdla, man kjører over broen og kommer til en annen verden med ett roligere tempo og naturen tett på.

Biologen er stedet for møter og konferanser i rolige omgivelser og en avslappende atmosfære. Vi tilbyr lokaler til alle typer samlinger, som konferanse, kick-offsamling, styremøte, strategimøte, seminar og teambuildingmed påfølgende middagssamling. Vi anbefaler alle å kombinere møter og konferanser med en overnatting i ett av våre topp moderne hotellrom.

I nybyggets første etasje finner du vårt nyeste konferanserom som kan huse inntil 48 deltakere i klasseromsoppsett, 70 deltakere i kinooppsett eller selskapsoppdekking. Her har du panoramautsikt ut mot havet og direkte tilgang til uteområdet.

Biologen er ditt varme og rause vertskap for store og små begivenheter, med lokaler tilpasset alt fra bryllup til bursdag, jubileum, julebord, konfirmasjon, dåp og andre feiringer.
Restauranten ble elegant oppgradert i 2022, og har videre plass til 80 gjester. Med beliggenhet ytterst i havgapet på Askøy er dette stedet for deg som ønsker unikt naturlandskap, og fra vår takterrasse ser du både Hjeltefjorden og Herdlefjorden.

Biologen tilbyr aktiviteter for små og store grupper. Her kan du oppleve alt fra vinsmaking, kokkekurs, yoga, kajakk, via feratta, fugletitting en tur museet, golf, vind og vannsport, en tur på den lokale landhandelen.

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost

Policies

Ankomst (tidligste)
15:00
Avreise (siste)
12:00
Build: 11.07.2024 17:13:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails