Store Ringheim Hotell og Restaurant

Adresse: Mølstervegen 44, 5710 Skulestadmo
Beliggenhet: Norge
Vis kart

Hotell | «I ei anna verd, hus med sjel, rustikke tømmerveggar, fine detaljar og ei heilt spesiell atmosfære.»

I vakre omgivelser i et gammelt gårdstun, et «steinkast» fra Voss sentrum, finner du Store Ringheim. Vertskapet er niende generasjon på gården hvor det har blitt drevet jordbruk i over 2000 år. Dagens eiere har stått for en omfattende konvertering fra landbruk til hotell- og restaurantdrift i det gamle gårdstunet.

Store Ringheim er et unikt boutiquehotell med atmosfære, omkranset av høye fjell i kombinasjon med komfort og stil. I de gamle rustikke bygningene på gården finner du 15 unike og komfortable rom med en moderne touch, fordelt på «Gardshuset» og «Reiskapshuset». I den gamle løa ligger Restaurant Flor’n, pub og lokaler for selskap og konferanse. I restauranten kan du nyte jordnære og rustikke måltid, laget fra bunnen av med det beste av lokale & ureiste råvarer.

Et opphold på Store Ringheim er et fantastisk utgangspunkt både for de aktivitetssøkende og kulturreisende, i en atmosfære preget av ro og harmoni. Her bor du komfortabelt og blir servert autentisk kvalitetsmat – alt med en imøtekommende og personlig service.

Ekstremsportsbygda Voss har mange aktiviteter og opplevelser å tilby året rundt, med guiding eller på egen hånd.

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost

Policies

Ankomst (tidligste)
16:00
Avreise (siste)
12:00
Build: 07.06.2024 14:54:16, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails