Geilo Mountain Lodge

Adresse: Geilovegen 2, 3580 Geilo
Beliggenhet: Norge
Vis kart

Historiske Hotell | Nær hjertet av Nasjonalparklandsbyen Geilo lyser et grønnmalt praktbygg opp i kulturlandskapet. Når du stiger inn er det nesten som å komme på besøk til et privat hjem som sjarmerer deg i senk.

Geilo Mountain Lodge er et lite, familiedrevet hotell med kun 10 gjesteværelser. Her finner du en helt unik og spesiell atmosfære, der personlig gjesteopplevelse med god mat i rolige omgivelser står i fokus.

Med lyden av knitrende fyr fra den engelske peisen i hallen og rolig pianomusikk i bakgrunnen, vil husets vertskap ta imot deg som om du er et familiemedlem. Når man beveger seg rundt i dette historiske monumentet fra 1917, blir den personlige, varme og rolige atmosfæren mer og mer tydelig. Overalt vil du oppleve at kvalitet, sjarm og estetikk blir satt i forsetet.

På Geilo Mountain Lodge er spisskammerset rett utenfor kjøkkendøren, og her vil du oppleve det tradisjonelle norske kjøkkenet med fokus på det man finner av fugl, fisk, vilt, sopp og bær i høylandet øverst oppe i Hallingdal.

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost

Policies

Ankomst (tidligste)
16:00
Avreise (siste)
12:00
Build: 24.05.2024 11:45:50, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails