Eilert Smith Hotel

Adresse: Nordbøgata 8, 4006 Stavanger
Beliggenhet: Vestlandet
Vis kart

Historiske Hotell | Blant Stavangers gamle trehus og moderne høyhus finner du Eilert Smith Hotel – en av byens flotteste arkitektoniske perler. Bygget er tegnet av og oppkalt etter Stavanger-arkitekten Eilert Smith, og er et klassisk eksempel på norsk funksjonalisme som hadde sin storhetstid i Stavanger på slutten av 1930-tallet.

Bygningens beliggenhet gjør at hotellet føles tilbaketrukket, men sentralt – med kort vei til det meste kulturbyen Stavanger har å by på. Uansett om du er på forretningsreise, ønsker å oppleve kunst, kultur og god mat eller om du skal feire en spesiell anledning, er Eilert Smith et godt valg. Med fokus på kvalitet, komfort og god service vil vertskapet sørge for at du får en minnerik opplevelse.

I byggets første etasje finner du også RE-NAA, gourmetrestauranten med to stjerner i Guide Michelin. Her står Sven Erik Renaa klar til å gi deg en matopplevelse utenom det vanlige.

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost
Build: 20.02.2024 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails