Det Lille Hotel

Adresse: Storgata 5, 4950 Risør
Beliggenhet: Sørlandet
Vis kart

Hotell | Det Lille Hotel består av 16 komfortable suiter med maritim og romantisk atmosfære i flere historiske hus i Trehusbyen. Her kan man drømme om å bo som en innfødt under seilskutetiden.

De fleste suitene ligger midt i sentrum i historiske bygninger fra 1863. Noen av dem ligger i «Vatikanet», et fredet hus fra 1750 - vakkert beliggende ved sjøen og Risør Trebåtbyggeri.

I 2018 åpnet «Konsulatet», en tidligere klokkerbolig bygd i 1863 med original vinkjeller, spisestue, soverom med peis, og en vakker hage med basseng.

Lidenskapen for byens rike sjøfartshistorie, maritime antikviteter og spennende innredning ble utgangspunktet for hotellets gründere, og de siste 25 årene har hotellet utviklet seg stadig med blant annet nye selskaps- og konferansefasiliteter.

Risør er berømt for sin sjømat, og gjester kan bestille et deilig skalldyrfat levert i suiten. Det tilbys også levering av frokost på rommet. Det er kort vei til flere bra spisesteder og utesteder, og vil dere utforske Risør på egenhånd har hotellet også sykler til utlån.

Hotellet er tildelt Norsk Kulturarvs Olavsrosa og Fylkeskommunens Bygningsvernpris.

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost
Build: 07.06.2024 14:54:16, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails