Energihotellet

Adresse: Øvre Kilen 1, 4244 Nesflaten
Beliggenhet:
Vis kart

Historiske Hotell | Energihotellet er et lite intimt designhotell lokalisert på Nesflaten i de sørlige delene av Fjord-Norge langs den indre ruten mellom Stavanger og Bergen, mellom Trolltunga og Preikestolen. Nærheten til E134 gjør tilgangen til hotellet enkel med bil både fra Øst og Vestlandet.

Hotellet ble tegnet på 60-tallet av den anerkjente arkitekten Geir Grung og ble bygget som en del av Norsk Hydros kraftanlegg, Røldal-Suldal Kraft. Arkitekturen består av bolighus, kraftanlegg og det som i dag er Energihotellet. Den funksjonalistiske og brutalistiske stilen bryter kraftig med det man forventer av byggestil i en lita bygd på Vestlandet.

Energihotellet er et familiedrevet hotell hvor lokal mat, industrihistorie, arkitektur og kultur står spesielt i fokus med Suldalsvatnet og de omliggende fjellene som bakteppe.

Hotellet passer for grupper/selskap som ønsker et helt hotell for seg selv, par som er på jakt etter en spesiell opplevelse og turister som vil oppleve norsk natur og arkitektur på sitt beste.

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost
Build: 24.05.2024 11:45:50, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails