Rjukan Admini Hotell

Adresse: Sølvvoldveien 3, 3660 Rjukan
Beliggenhet:
Vis kart

Historiske Hotell | Rjukan Admini Hotel ble reist av Norsk Hydros grunnlegger Sam Eyde i 1908, og har siden vært i Hydros eie og en vel bevart hemmelighet for mange.

Hotellet ble tegnet av arkitekt Thorvald Astrup og inngår i den store industrielle historiefortellingen som plasserte Notodden/Rjukanregionen på UNESCOs Verdensarvliste i 2015. Fram til sommeren 2015 tilhørte lokalene Norsk Hydro og ble brukt som selskapets representasjonsbolig. Inntil da var det bare spesielt inviterte som fikk oppleve den unike opplevelsen det var å være gjest i den fredede bygningen fra 1908.

Blant gjestene finner vi opp igjennom årene alle Norges konger og deres familier, Danmarks dronning Margrethe, tidligere statsminister fra Israel Ben Gurion, Shaen av Persia og hans Fara Diba og tungtvannssabotørene for å nevne noen.

Nå har Rjukan Admini åpnet som et lite og eksklusivt hotell med 15 unike rom, stilfullt innredet med utsøkt blanding av stilmøbler og moderne komfort. I dag kan du bli gjest i disse omgivelsene enten du er på familietur, en romantisk helgetur, feirer en familiebegivenhet eller er en del av et styre som trenger et uforstyrret, hyggelig og inspirerende sted for en møteplass.

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost
Build: 24.05.2024 11:45:50, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails