Visnes Hotel

Adresse: Prestestegen 1, 6783 Stryn
Beliggenhet:
Vis kart

Hotell | Visnes Hotel er et sjarmerende historisk hotell med fasade i sveitserstil på Visnes i Stryn. Hotellet ligger 500 meter fra Stryn sentrum og midt mellom de store attraksjonene på Vestlandet. Et opphold på Visnes byr på mange inntrykk fra de vestnorske fjordene med sin unike natur og kulturhistorie.

Virksomheten startet i 1850 da eieren av den store gården på Visnes, Anton Visnes, innredde noen rom i hovedhuset på gården og startet å ta imot gjester. Virksomheten ble så bygd ut gradvis, og sønnen Arne gjorde det tilslutt om til hotell i 1887.

Hotellet har gjennom tiden beholdt sin unike stil, som bærer preg av å ha vært i drift gjennom mange stilepoker. Dette er et bygg med mye historie og sjel ved seg. Spor etter den store gården finnes også på tomten, med det store tunet og den gamle låven som et landemerke. Låven er nå i ferd med å bli restaurert, og vil senere kunne bli tatt i bruk til både selskap og konferanser.

Hotellet har 15 rom, alle innredd i ulik stil med inspirasjon fra mellomkrigstiden. Frokosten serveres på «gamlekjøkkenet», hvor vertskapet vil ønske deg velkommen til en god start på dagen med hjemmebakt brød og en prat om dagens utflukt. Restauranten og altanen er samlingspunkt om kvelden, og her vil det også serveres norsk mat til middag hver kveld i sommersesongen.

Visnes Hotel er tildelt Olavsrosa, som er eit kvalitetssymbol for den norske kulturarven.

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost
Build: 07.06.2024 14:54:16, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails