Knutholmen

Adresse: Knutholmen, 6729 Kalvåg
Beliggenhet:
Vis kart

Historiske Hotell | En kort flyreise fra de store byene. En fergetur ut i havet. Der ligger Knutholmen. Et familiedrevet hotell med historiske sjøhus i slående omgivelser – og et kjøkken kjent for god mat.

Her kan du overnatte i nyrestaurerte sjøhus med historie fra 1880. Hele Kalvåg i seg selv er som et stort og levende hotell, og rommene på Knutholmen er svært varierte. Her kan du bo i både rorbu, leilighet, eller i historiske eller moderne sjøhus.

I gangavstand rundt den vesle vågen finner du rorbuene, restauranten, hotellrommene og kurslokalene. Her er det mye å se, smake og oppleve. Restauranten er en gammel sjøbu som kom fra Bergen rundt 1880 og i puben finner du en fortøyingspullert som ble nedsatt i år 1810.

Mat fra havet er Knutholmens spesialitet, og ferske råvarer er viktig for et godt resultat. Fiskfeltene finner du bare et steinkast utenfor. Gode kokker gjør sitt beste for at du skal få en god smaksopplevelse med de ferskeste råvarene som er tilgjengelige.

Vår, sommer, høst eller vinter – Knutholmen har et stort og bredt spekter med spennende aktiviteter. Bli med på fisketur med lokale historier eller gå fjelltur i en av de mange turløypene. Uansett vær er det lite som er mer helsebringende enn en dampende varm badstue før et friskt bad i havet. Fra den flytende saunaen kan du se både rorbuer, fiskebåter og et yrende fugleliv.

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost
Build: 11.07.2024 17:13:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails