Lysebu

Adresse: Lysebuveien 12, 0790 Oslo
Beliggenhet:
Vis kart

Historiske Hotell | Lysebu byr på komfortable rom, storslått natur og spektakulære omgivelser på Oslos tak. Lysebu ligger i Holmenkollen som kongsgården i eventyret.

Komfortable rom, storslått natur og spektakulære omgivelser på Oslos tak. Ta et avbrekk fra hverdagen og nyt utsøkt mat og en av landets beste vinkjellere.

Hotellet ligger vakkert til i Holmenkollen, litt som kongsgården i eventyret. Omgitt av uberørt natur, men likevel bare 20 minutter unna det pulserende storbylivet i hovedstaden. Her finner du det ypperste både når det gjelder kvalitet, komfort og estetikk.

Lysebu var Norges nasjonalgave til Danmark, og ble bygget i 1916 i tradisjonell norsk byggestil. Som gjest har du fantastiske muligheter for både natur- og friluftsopplevelser, men hotellet kan fint også brukes som utgangspunkt for å oppleve storbyen Oslo.
Du bor godt og komfortabelt i behagelige og moderne rom, og kan nyte maten i et av Oslos beste kjøkken. I restauranten på Lysebu brukes de beste råvarene sesongen har å tilby. Grunntonen er den nordiske maten, med ekte og naturlige råvarer.

I vinkjelleren, som tidligere var en gammel brønn, finner du 4500 flasker med kvalitetsvin. Det har gitt restauranten karakteren “Best Award of Excellence” i vinmagasinet Wine Spectator.

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost
Build: 24.05.2024 11:45:50, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails