Sundvolden Hotel

Adresse: Dronningveien 2, 3531 Krokkleiva
Beliggenhet:
Vis kart

Historiske Hotell | Ved inngangsporten til sagnomsuste Krokskogen ligger et av Norges mest tradisjonsrike hotell – Sundvolden Hotel.

I nærmere ett tusen år har konger, adelsmenn, handelsreisende og i den nyere tid moderne forretningskvinner og -menn valfartet hit. Sundvolden er et hotell som tar vare på det beste av det gamle, samtidig som de vender nesen fremover og tilpasser seg morgendagens hotellgjester.

Hotellet tilbyr topp moderne konferansesaler, eget spa- og treningssenter og et kjøkken du ikke bør gå glipp av. Du som er gjest, står øverst på prioriteringslisten, og de ansatte gjør sitt ytterste for at nettopp ditt opphold skal bli innholdsrikt og uforglemmelig.

Sundvolden har blitt nevnt som spisested helt siden 1648. De tilbereder fremdeles maten etter grunnleggende basis teknikker, men er også opptatt av trender og fantasi. Staben består av 16 dyktige kokker, som sammen utvikler smaker og kombinasjoner hver dag. Mye av råvarene hentes fra fjorden og hos lokale bønder. Hotellet er også svanevertifisert.

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost
Build: 24.05.2024 11:45:50, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails