Bekkjarvik Gjestgiveri Hotel & Suites

Adresse: 5399 Bekkjarvik
Beliggenhet:
Vis kart

Hotell | Bekkjarvik Gjestgiveri har havet og historien i ryggen, og ligger på en av øyperlene i Austevoll kommune, sør for Bergen. Gjestgiveriet kom til på kongelig befaling da danske Kong Christian Quart på 1600-tallet bestemte at gjestgiverhus skulle bygges for hver halve eller hele dagsreise i skipsleien.

Bekkjarvik Gjestgiveri har havet og historien i ryggen, og ligger på en av øyperlene i Austevoll kommune, sør for Bergen. Gjestgiveriet kom til på kongelig befaling da danske Kong Christian Quart på 1600-tallet bestemte at gjestgiverhus skulle bygges for hver halve eller hele dagsreise i skipsleien.

Siden 1982 har Bekkjarvik Gjestgiveri vært drevet og eiet av Asta og Øystein Johannessen. De bygget opp gjestgiveriet sten for sten med nøkternhet og hardt arbeid. Tvillingbrødrene Ørjan og Arnt driver i dag kjøkkenet.

Naturen rundt Bekkjarvik er røff, men samtidig gavmild. Her høstes ulike fiskeslag, skjell og skalldyr i havet utenfor stuedøren. På de vakre lyngheiene og i skogen beiter villsau og hjort. Kokkene på Bekkjarvik Gjestgiveri går gjerne ut tidlig morgen for å sanke vill ramslauk og urter.

Bekkjarvik og Austevoll i sin helhet er en plass med sydende liv. Mange kulturelle hendelser finner sted her hvert år. Konserter, både store og små, kunstutstillinger, revyer og liknende. Du kan også leie en egen EL-bil fra hotellet og utforske øyriket på egenhånd.

Som gjest på Bekkjarvik fylles minneboken raskt. Ta del i opplevelsene og skap dine øyeblikk!

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost
Build: 07.06.2024 14:54:16, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails