Hotel Union Geiranger

Adresse: Geirangervegen 101, 6216 Geiranger
Beliggenhet: Norge
Vis kart

Hotell | Rett ved Geirangerfjorden, omkranset av ville fossefall og majestetiske fjelltopper, finner du Hotel Union Geiranger.

Hotellet ble bygd i 1891, opprinnelig i tre med inspirasjon fra dragestilen eller sveitserstilen. Det som sto igjen av trehotellet, ble fjernet i 1979. Hotellet er senere ombygd og utvidet, med en moderne kurs- og konferanseavdeling, svømmebasseng, ny toppetasje med 13 suiter, veteranbilutstilling, nattklubb, spa-avdeling og stadig nye tilbud inne og ute.

Naturen utenfor hotellet er storslått, sommer som vinter - og byr blant annet på mange flotte turer langs merkede stier, fjordcruise under fossefallene og utflukter til fjellgardene.

Det er ingen tilfeldighet at Geirangerfjorden ofte står på listene over verdens flotteste steder!

Hotel Union Geiranger har vært i familien Mjelvas eie helt siden 1899. Vertskapets drøm om å bidra til en levende bygd for både turister og fastboende har levd like lenge. Julie og Karl Mjelva kjøpte Hotel Union Geiranger i 1899. Den driftige familien startet også bilfabrikk, kraftverk og komfyrfabrikk på stedet.

Den sterke Union-atmosfæren, med kvalitet og service i generasjoner, er ført videre med Monja og Sindre Mjelva som vertskap. De er i dag vertskap i fjerde hotellgenerasjon.

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost

Policies

Ankomst (tidligste)
15:00
Avreise (siste)
12:00
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails