Finse 1222

Adresse: Rallarvegen 2660, 5719 Finse
Beliggenhet: Norge
Vis kart

Hotell | Hotellet på Finse har en imponerende beliggenhet med Hardangerjøkulen og Hallingskarvet som nærmeste naboer. Hit kommer du bare med toget, til fots eller på sykkel, og alle aktivitetene starter rett utenfor døren.

Finse har noen av de vakreste naturopplevelser høyfjells Norge har å by på, og få steder er et bedre egnet utgangspunkt enn Hotel Finse 1222.

Hotellet ligger på Bergensbanens høyeste punkt, og ble åpnet av Kong Haakon i 1909. Beliggende på perrongen, med fantastisk utsikt over Hardangerjøkulen og Finsevann. Omkranset av nasjonalparker på alle kanter. Her starter alle opplevelsene rett utenfor døren. Du er hjertelig velkommen enten du kommer for å nyte utsikten, maten, roen, skiføret, skiseilingen, fjellturen, bretur i Blåisen eller Rallarvegen på sykkel.

Hotel Finse 1222 har det siste året blitt totalrenovert og pusset opp med blant annet Snøhetta Arkitekter på laget. Fargene, stilen, flyten og opplevelsen spiller på lag med naturen utenfor. Bad, soverom og saler er som nye. Du ønskes velkommen inn i Hjerterommet med resepsjon, bar, servering og fantastisk utsikt til Hardangerjøkulen mot vest og stasjonen og jernbanen i øst. Lunhet, hygge og intimitet er nøkkelord. Samtidig har Snøhetta klart å beholde hotellets helt unike historiske preg. Hotellet fremstår som nytt og er på mange måter gjenoppstått i sin fordums prakt!

Kjøkkenet og restaurantopplevelsen har alltid vært en viktig del av opplevelsen på Hotel Finse 1222. Råvarene er av beste kvalitet, tilberedt av hotellets kokker, som legger både kjærlighet og engasjement i hver eneste rett som serveres. I vakre Jøkulsalen nyter du maten tett på blåtimen og mektige Hardangerjøkulen.

Med sine 45 sjarmerende rom er hotellet den perfekte møteplass for tur, jubileer, brylluper, ledergrupper og samlinger fra både vest og øst. Uansett årstid, vær og føre, starter opplevelsen med togturen som bringer deg helt frem til Hjerterommet og et opplevelsesrikt opphold her på Hotel Finse 1222.

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost

Policies

Ankomst (tidligste)
15:00
Avreise (siste)
11:00
Build: 07.06.2024 14:54:16, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails