Brosundet

Adresse: Apotekergata 5, 6004 Ålesund
Beliggenhet:
Vis kart

Hotell | Brosundet er et sted for drømmer. Ytterveggene til hotellet faller rett ned i det vakre Brosundet i sentrum av Ålesund. Akkurat som fordums tider, kan du fra vinduene i bygningene fortsatt se båtene seile inn og ut av sundet, og fiskeskøytene som leverer sin ferske fangst.

Det er forankringen i historien til de gamle sjøbodene i kombinasjon med et fornyet, urbant og internasjonalt uttrykk som gir Hotel Brosundet sin kontinentale følelse i stemningsfulle omgivelser. Hotellet består av 132 rom, Molja Fyr, restauranten Apotekergata No.5 og Arkivet Bar.

Så fort du entrer hotellet blir du møtt av en spektakulær peis og hotellets hyggelige stuer. Her samles både gjester og lokalbefolkningen for en hyggelig stund i særegne omgivelser.

Finn deg godt til rette i en av skinnstolene, eller innta en av krakkene ved den kobberkledde baren. Derfra har du god oversikt over hotellets stolte utvalg av fremragende viner og sterke drikker – vel å merke kun en liten del av utvalget. Hotel Brosundet er i ferd med å bli viden kjent for sin omfangsrike vinkjeller og utvalg av øl.

Ønsker du høylytt musikk og bass du kjenner i mellomgulvet? Beklager, men da blir du pent nødt til å velge et av byens andre utesteder. Arkivet Bar er stedet for den gode samtalen, for latter og en spøkefull tone over halvliteren, for en avslappet stund med den gode årgangsvin eller en utsøkt cognac.

Ta også gjerne en tur innom hotellets restaurant Apotekergata No.5, et av Ålesunds mest spennende spisesteder. Her vil dere få en topografisk matopplevelse. Omringet av storhavet, fjordene og de mektige Sunnmørsalpene har restauranten en unik tilgang til fantastiske råvarer. Et eldorado for alle matentusiaster.

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost

Policies

Ankomst (tidligste)
15:00
Avreise (siste)
12:00
Build: 17.04.2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails