Britannia Hotel

Adresse: Dronningens Gate 5, 7011 Trondheim
Beliggenhet:
Vis kart

Hotell | I hjertet av Trondheim finner du ærverdige og staselige Britannia Hotel – hotellet som har huset kongefamilie, britisk overklasse, politikere, polfarere og internasjonale stjerner siden det åpnet dørene i 1870.

Om turen går til Trondheim for romantikkens del, for de kulinariske opplevelsene, for kulturen eller rett og slett for jobbens skyld, har hotellet det du trenger for å gjøre turen komplett. 224 rom, restauranter, barer, spa- og fitnessavdeling og kulturarrangementer gir deg den eksklusive komforten du forventer av et internasjonalt hotell.

Britannia Hotel er et restauranthus, et reisemål i seg selv, enten du foretrekker fine dining, afternoon tea eller et mer uformelt spisested. Ser du etter restauranter i Trondheim, kan hotellet tilby seks ulike mat- og drikkekonsepter, uansett anledning: Fra spennende, uformelle restauranter og barer, til kokkekunst på aller høyeste nivå i Speilsalen, ledet av Bocuse d’Or-sølvvinner Christopher Davidsen. Speilsalen fikk også nylig en stjerne i berømte Guide Michelin.

Hotellets rikholdige vinbar med 10 000 flasker vin er bygd opp av den anerkjente vin- journalisten Ulf Dalheim, som har reist verden rundt i nesten to år for å fylle den opp med spennende vin fra hele verden. Her finnes det med andre ord vin for både eksperter og nybegynnere. Ta turen ned og la Britannias dyktige sommelierer finne riktig vin til nettopp deg og din smak, akkompagnert av deilig spekemat og oster.

Mest kjent er kanskje Palmehaven, en institusjon i Trondheim for både kulinariske og kulturelle evenement. Her blir det servert frokost for hotellets gjester, flotte selskapsmenyer til middag eller en nydelig buffetlunsj, med de beste råvarer i sesong, gjerne med historisk inspirasjon. Det tilbys også Afternoon Tea på lørdager mellom 12:00-16:00.

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost

Policies

Ankomst (tidligste)
15:00
Avreise (siste)
12:00

I nærheten

Togstasjon
  • Trondheim S
*Avstand på kartet er en rett linje
Build: 20.02.2024 11:33:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails