Utne Hotel

Adresse: Museumvegen 2, 5778 UTNE
Beliggenhet:
Vis kart

Hotell | Ærverdige Utne Hotel er et snart 300 år gammelt levende, intimt og autentisk hotell. Med 17 eksklusive rom byr hotellet på en unik atmosfære med vakker beliggenhet ved Hardangerfjorden. Dette er stedet for god mat, drikke og godt samvær - et pustehull i hverdagen.

Peder Larsson Børsem fikk i 1722 gjestgiverløyve på Utne. Siden den gang har reisende fått både mat og husly på Utne Hotel. Som et av de eldste hotellene i Norge har hotellet i flere hundre år bydd på både tradisjon, godt vertskap og fokus på gjestene.

På Utne Hotel er det ingen forstyrrende elementer som tv, bar, spa eller treningssenter. Her står avkobling i fokus, langt fra byens stress og mas. Hotellet er et utmerket utgangspunkt for aktiviteter i vakre Hardanger, enten du vil leie en el-sykkel og oppleve nasjonal turistveg til Herand, eller ta den tøffe men fantastiske turen til fjellformasjonen Trolltunga. Både Hardanger Folkemuseum og Agatunet er også destinasjoner som er vel verdt et besøk.

Hotellets unike atmosfære har blitt bevart på gjennom snart 300 års drift. Hotellet er fredet av Riksantikvaren, og er møysommelig vedlikeholdt og renovert gjennom årene.

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost

Policies

Ankomst (tidligste)
15:00
Avreise (siste)
12:00

I nærheten

Togstasjon
  • Bergen Stasjon
Flyplass
  • Bergen Lufthavn
*Avstand på kartet er en rett linje
Build: 24.05.2024 11:45:50, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails