Hotel Ullensvang

Adresse: Ullensvangvegen 865 Hotel Ullensvang, 5787 LOFTHUS
Beliggenhet:
Vis kart

Hotell | Hotel Ullensvang på Lofthus byr på mektig utsikt mot både Hardangerfjorden og Folgefonna, samtidig som det er utgangspunktet for H.M. Dronning Sonja sin favorittur: Dronningstien. Fra Ullensvang har du også kort vei å kjøre for en tur til Trolltunga.

Hotel Ullensvang ble etablert av den foretaksomme 17-åringen Hans Utne i 1846 og drevet av hans etterkommere i fem generasjoner. Her er det storslått natur, flott tilrettelagt for aktiviteter og opplevelser, spektakulære omgivelser og muligheter for å gå flere av Norges mest populære fjellturer.

Hotellet er innredet med sjel og en unik kombinasjon av moderne komfort, lokale tradisjoner og historie. Med 168 komfortable rom og suiter med utsikt mot frukthager og fjellene, eller mot Hardangerfjorden og Folgefonna kan man nyte kontrastene i Hardangernaturen. Det kan man også fra det varme vannet i Ullensvang Bad, hotellets populære badeavdeling med flere innen- og utendørs bassenger, svømmekanal og fossefall.

Hotel Ullensvang har en rik historie. Komponisten Edvard Grieg var stamgjest, og den lille komponisthytten hans står fortsatt i hotellhagen. Europeiske kongelige og statsledere som Indira Gandhi, Willy Brandt og Henry Kissinger, er blant dem som har gjestet hotellet. H.M. Dronning Sonja har gjentatte ganger bodd her.

God norsk og hjemmelaget tradisjonsmat er i fokus på Hotel Ullensvang. I sommerhalvåret (juni - medio august) er det også muligheter for å nyte et bedre måltid i hotellets á la carte-restaurant.

For mer informasjon, ta gjerne en titt på våre nettsider om Hotel Ullensvang og Dronningstien.

For å si det som de selv gjør på Hotel Ullensvang: Sjekk inn. Pust ut.

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost

Policies

Ankomst (tidligste)
15:00
Avreise (siste)
12:00
Build: 07.06.2024 14:54:16, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails