Union Øye

Adresse: 6196 Norangsfjorden
Beliggenhet: Norge
Vis kart

Hotell | I enden av Norangsfjorden, på Øye, ligger et av Europas mest herskapelige hotell. Union Øye har i generasjoner vært et attraktivt reisemål for kongelige, forfattere og elskere. Helt siden åpningen i 1891 har hotellet vært et sted hvor gjester kommer for å nyte stillheten, roen og det gode liv i storslagne omgivelser.

Hotellet sine 30 rom er alle individuelt dekorert og møblert med nøye utvalgte antikviteter. Rommene er også oppkalt etter kjente personer som har bodd på hotellet gjennom tidene; Keiser Wilhelm II, Kong Oscar II, Dronning Maud og Kong Haakon, samt forfatterne Karen Blixen, Knut Hamsun, Sir Arthur Conan Doyle og ikke minst komponisten Edvard Grieg. Hver dag får besøkende mulighet til å se inn på hotellets ledige rom.

Spaser en tur i gangene og drøm deg bort i det herskapelige fjordslottet!
Sunnmøre er en av verdens mest attraktive destinasjoner for de som søker naturbaserte opplevelser. På Union Øye har du Sunnmørsalpene og Hjørundfjorden rett utenfor døren - et område kjent for å være Norges beste blant toppturentusiaster. Hotellet tilbyr kajakker og sykler til sine gjester og ligger nydelig plassert i enden av fjorden og vakre Norangsdalen. Enten du ankommer Hotel Union Øye med bil eller båt vil reisen være en del av opplevelsen.

Nærmeste flyplass er Ørsta Flyplass Hovden, 1 time med bil fra Union Øye. Ålesund Lufthavn Vigra ligger 2 timer og 30 minutter med bil fra hotellet.

Det tar også 1 time og 30 minutter med charterbåt fra Ålesund sentrum. Merk at denne kun går i sesong. Gjester som ankommer med båt er velkommen til å legge til ved hotellets kai.

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost

Policies

Ankomst (tidligste)
16:00
Avreise (siste)
12:00
Build: 07.06.2024 14:54:16, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails