Fruktsleppet i Ulvik

6 oktober 2023 - 8 oktober 2023

Fra 3900 NOK

per person
Bestill nå

 

Etter å ha grodd gjennom våren og sommeren er frukten i Ulvik endelig klar for å høstes. Bli med når gårdene langs Frukt- og Siderruta i Ulvik feirer denne magiske tiden på året!

 

"Sider frå Hardanger" (Hardangersider) er en Beskyttet Geografisk Betegnelse (BGB) på samme måte som Calvados og Champagne. Denne unike sideren har opplevd en renessanse og blitt et prisbelønt premiumprodukt. Det er 19 siderprodusenter i Hardanger, hver med sin egen unike sider basert på deres historie og epler.


Denne pakken inkluderer:

  • Overnatting på Brakanes Hotel inkludert frokost
  • Middag på Brakanes Hotel hver kveld
  • Guidet omvisning og sidersmaking ved én av gårdene langs Frukt- og siderruta


Den eneste Frukt- og siderruta i Norge finner du i Ulvik i Hardanger. Ruta består av tre bemerkelsesverdige gårder som byr på mange ulike opplevelser fra gård til gård. Du kan vandre gjennom frukthager fra sentrum og fjorden i Ulvik, og opp til gårdene. På akkurat denne spesielle lørdagen åpner alle gårdene langs Frukt- og siderruta butikkene sine fra kl. 10:00 til 18:00. Her du kan kjøpe lokale produkter, frukt og siderplanker. Ta deg god tid til å se, lukte og smake på Ulviks skjønnhet mens du går rolig mellom gårdene. Kl. 16:00 kan du bli med på en guidet omvisning og sidersmaking på en av gårdene etter ønske.


Om kvelden bor du på historiske Brakanes Hotel, et sted som handler om mer enn bare å gi deg et flott sted å tilbringe natten. Hotellet har 143 rom fordelt over fem etasjer, hvorav 90 er oppussete rom med utsikt mot fjorden. Innredet i en moderne nordisk stil, er rommene det perfekte utgangspunktet for din opplevelse ved Hardangerfjorden.


Hotellet har også en rekke fasiliteter for gjester å nyte. Det er et innendørs svømmebasseng, badstue og treningsstudio, samt utleie av stand-up paddleboard, kajakk og sykler. For de som foretrekker å slappe av, er det en koselig salong med peis og et bibliotek med bøker på flere språk.


En av høydepunktene på Brakanes Hotel er restauranten, som serverer deilige norske retter laget av lokale ingredienser. Restauranten har en herlig terrasse med utsikt over fjorden, der gjestene kan spise utendørs.


For de som elsker friluftslivet, er Ulvik det perfekte reisemålet. Det er mange turstier i de omkringliggende fjellene som tilbyr fantastisk utsikt over fjorden. Besøkende kan også prøve fiskelykken i fjorden eller i nærliggende elver etter ørret og laks.

Fra 3900 NOK

per person
  • Dato: Lørdag 7. oktober
  • Sted: Ulvik, Hardanger

Søk & bestill

Velg datoer for oppholdet ditt
Ankomstdato
Avreisedato
Velg antall reisende
Gjester
Build: 19.09.2023 09:19:35, Host: cbonline06, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index