Vakre Sunnmøre - fra by til land

1 januar 2023 - 21 desember 2023
2 januar 2024 - 30 september 2024

Fra 6200 NOK

Per person
Bestill nå

 

Opplev noen av Sunnmøres høydepunkter!

 

Et mylder av fjorder, øyer og fjell som bare venter på å bli oppdaget. Ålesund og Sunnmøre er lett å besøke, men vanskelig å forlate. I denne skreddersydde bilferien får du oppleve:


  • En natt på Hotel Brosundet
  • En natt på enten Storfjord Hotel eller Hotel Union Øye
  • En 5-retters meny i Apotekergata No. 5. Drikke til maten er ikke inkludert.
  • En 3 eller 4-retters meny på enten Storfjord Hotel eller Hotel Union Øye (meny avhenger av hotell). Drikke til maten er ikke inkludert.
  • Frokost hver morgen


Den første dagen sjekker dere inn på Hotel Brosundet i sentrum av Ålesund. Byen er vide kjent for den vakre Jugendstilarkitekturen med et mangfold av tårn, spir og vakre utsmykninger er som tatt ut av et eventyr. Fra hotellet er det kort vei ut i Ålesunds gater. Ta en kort tur i byparken, gå de berømte trappene opp til Aksla og utsiktspunktet Byrampen eller hiv deg ut på havrafting! Se ulike aktiviteter her.


Om kvelden kan dere ta en velfortjent drink ved Arkivet Bar, og nyte den lune og elegante atmosfæren før dere får servert en 5-retters meny i restaurant Apotekergata No 5. Restauranten har lagt sin prestisje i å servere mat fra lokale produsenter på Sunnmøre. Her får du sesongbaserte retter med råvarer fra lokale gårder, frodige åkre og havet.


Nyt en deilig frokost neste dag, og opplev litt mer av byen før dere kjører videre til Storfjord Hotel eller Hotel Union Øye.


Storfjord Hotel ligger i en skogkledd åsside med praktfull utsikt mot Storfjorden og Sunnmørsalpene. Du vil trolig sette pris på duften av laftede tømmervegger og følelsen av ro og et pusterom fra en støyende hektisk hverdag. Romslig luksus er standard for alle rom, alle med spektakulær utsikt over Storfjorden, tunet eller omkringliggende skog. Der hvor hotellet møter skogen finner du hotellets velvære. Her finner du både utendørs jacuzzi og sauna. Massasjer kan bookes på forhånd om ønskelig.


Etter en smakfull 4-retters middag og gode samtaler foran peisen, er det fint å trekke seg tilbake til de flotte rommene og en deilig seng for en god natts søvn.


I enden av Norangsfjorden, på Øye, ligger et av Europas mest herskapelige hotell. Hotel Union Øye har i generasjoner vært et attraktivt reisemål for kongelige, forfattere og elskere. Helt siden åpningen i 1891 har hotellet vært et sted hvor gjester kommer for å nyte stillheten, roen og det gode liv i storslagne omgivelser. Rommene er også oppkalt etter kjente personer som har bodd på hotellet gjennom tidene; Keiser Wilhelm II, Kong Oscar II, Dronning Maud og Kong Haakon, samt forfatterne Karen Blixen, Knut Hamsun, Sir Arthur Conan Doyle og ikke minst komponisten Edvard Grieg. Denne siste dagen inviteres dere til en reise tilbake i tid.

Om kvelden serveres en god 3-retters middag. Du velger selv om du ønsker middag klokken 18.30 eller klokken 20.30. 

Etter en god frokost pakker du kofferten og gjør deg klar til nye opplevelser på egen hånd.

Vi gjør oppmerksom på at både Storfjord Hotel og Hotel Union Øye har begrenset kapasitet. Du kan derfor oppleve at du ikke får velge mellom de to hotellene.

Vil du oppleve flere historiske hoteller? Veien videre kan for eksempel gå til Balestrand og Kviknes Hotel i Sognefjorden, eller til Kalvåg og Knutholmen ved fjordkysten: Mulighetene er mange, og valget er ditt.


Denne kortferien er basert på kjøring med egen bil fra Ålesund. Dersom dere ønsker å fly til Ålesund ordnes dette på egen hånd.

Fra 6200 NOK

Per person
  • Anbefalt startsted: Ålesund
  • Varighet: 2 netter/3 dager
  • Transport: Egen bil

Søk & bestill

Velg dato
Ankomstdato
Avreisedato
Velg antall reisende
Gjester
Build: 19.09.2023 09:19:35, Host: cbonline06, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index