Siderferd fra Odda til Nå

15 mai 2023 - 3 september 2023

Fra 835 NOK

per person
Bestill nå

 

Gi deg hen til smaken av Hardanger - en kombinasjon av dramatisk natur, tradisjoner og ingredienser i verdensklasse!

 

«Sider frå Hardanger» er en beskyttet geografisk betegnelse på linje med Calvados eller Champagne. Den unike sideren har fått en renessanse og er blitt et prisvinnende høykvalitetsprodukt. I Hardanger er det 19 siderprodusenter som lager hver sin unike sider, basert på sin historie og sine epler.

 

Prisen inkluderer:

  • Fjordcruise Odda-Nå (tur/retur)
  • En unik sideropplevelse

 

Bli med på Siderferd, besøk en av siderprodusentene og få en innføring i produksjon, kultur og smak.

 

Turen starter på kaien i Odda, hvor båten har avreise kl 12:55. Kjenn vinden i håret mens du seiler forbi dramatisk natur, isbreer og minst ett hundre tusen frukttrær. Om bord på båten er det også en kiosk som byr på både varme og kalde drikker, samt noe lett å bite i (ikke inkludert).

 

Ved ankomst kaien på Nå går veien videre til den sideropplevelsen du har valgt. På denne turen kan du velge mellom følgende sideropplevelser:

 

2-retters lunsj på Siderhuset Ola K: Nyt en fersk, lokal lunsj på Siderhuset Ola K. Den gamle landhandelen fra 1912 har gjenoppstått som en restaurant som serverer mat komponert av de beste råvarer hentet fra Norges beste fruktfat, Hardanger. Menyen er spesielt tilpasset det store utvalget sider som står på menyen - det ultimate sidereventyret.

Alde Sider: Alde er et gammelt navn for eple i Hardanger, og mannen bak Alle Sider er Olav Bleie. Han driver familiegården der epler har blitt dyrket i generasjoner. Alde Sider lager førsteklasses eplemost og et rikt utvalg av sider fra Hardanger. Her får du servert klassiske, innovative og prisvinnende sider i kombinasjon med gode historier og smakebiter av norske oster og lokal skinke.

Åkre Gård: Åkre Gård står bak Edel Sider, som fikk tildelt to gull og to sølv på CiderWorld i Frankfurt. De gikk også sammen med Ulvik Frukt & Cideri av med seier og tok gull i kategoriene «Modern Cider» og «Premium Carbonated Cider» da International Cider Competition 2019 ble avholdt i San Sebastian i Spania.

 

Retur med båten fra Nå til Odda klokken 16:25.

Ankomst kaien i Odda klokken 17:15.


Søndagslunsj på Siderhuset Ola K: På søndager inviterer vi dere på et deilig fjordcruise kombinert med en 2-retters lunsj på Siderhuset Ola K - den perfekte søndagsaktivitet på Hardangerfjorden!

Fra 835 NOK

per person
  • Starter/slutter: Odda
  • Varighet: 12:55 - 17:15
  • Inkl.: Fjorcruise, sideropplevelse

Søk & bestill

Velg datoer for oppholdet ditt
Ankomstdato
Velg antall reisende
Gjester
Build: 19.09.2023 09:19:35, Host: cbonline03, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index