Siderferd fra Lofthus til Aga

15 mai 2023 - 2 september 2023

Fra 1145 NOK

per pers
Bestill nå

 

Siderferd i Hardanger med sidersmaking på Aga Sideri, omvisning på det historiske Agatunet og en tradisjonsrik lunsjtallerken!

 

«Sider frå Hardanger» er en beskyttet geografisk betegnelse på linje med Calvados eller Champagne. Den unike sideren har fått en renessanse og er blitt et prisvinnende høykvalitetsprodukt. I Hardanger er det 19 siderprodusenter som lager hver sin unike sider, basert på sin historie og sine epler.

Prisen inkluderer:

  • Siderbåt Lofthus-Aga tur/retur
  • Sidersmaking på Aga Sideri
  • Omvisning og lunsjtallerken på Agatunet 


Du starter turen fra kaien/havnen i Lofthus, hvor båten har avreise kl. 11:15


Stig om bord i siderbåten og nyt Hardanger fra sin beste side, nemlig fra fjorden. Vel fremme på Aga blir det sidersmaking hos den prisvinnende produsenten Aga Sideri, hvor du får prøve 3 ulike sidertyper.


Etter sidersmakingen går turen til Norges eldste klyngetun Agatunet hvor det blir omvisning og mulighet til å oppleve det flotte historiske tunet. På tunet ligger 45 fredede hus, de eldste fra middelalderen, tett sammen som i en idyllisk landsby. Det er også 10 naust med vernestatus som hører til Agatunet. Her kan du også oppleve den unike Lagmannsstova som er den eldste rettssalen i Norge!

På dette unike stedet blir det servert en tradisjonsrik lunsjtallerken. Drikke til lunsjen er ikke inkl.


Retur med båt fra Aga kl 14:10 med ankomst Lofthus 14:25.


Vi anbefaler dere å fordøye inntrykkene ved å nyte det majestetiske landskapet fra Lofthus Ekspedisjonens flotte uteservering.

Fra 1145 NOK

per pers
  • Starter/slutter: Lofthus
  • Tidspunkt: 11:15 til 14:25
  • Inkludert: Fjordcruise, sidersmaking på Aga Sideri, omvisning og lunsj på Agatunet


Søk & bestill

Velg datoer for oppholdet ditt
Ankomstdato
Velg antall reisende
Gjester
Build: 19.09.2023 09:19:35, Host: cbonline06, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index