Frukt- og Siderruta i Ulvik

12 juni 2023 - 13 august 2023

Fra 800 NOK

per person
Bestill nå

 

Hakastad, Syse og Lekve gard byr på historie, kultur og tradisjon i billedskjønne omgivelser

 

Den eneste frukt- og siderruta i Norge finner du i Ulvik, Hardanger. Tre gårder – mange ulike opplevelser fra gård til gård. Alt innenfor gangavstand så du kan vandre på egen hånd i vakkert kulturlandskap langs Apalvegen.


Pakken inkluderer:

  • Omvisning med smaking av sider og eplemost hos to gårder
  • Historiefortelling og kulturformidling i perfekte omgivelser
  • Besøk i gårdsbutikk


Du kan gjerne starte turen på egen hånd fra Turistinformasjonen/sentrum av Ulvik hvor du vandrer langs fjorden til starten av Apalvegen. Turen kan du starte når du vil, men første smaking begynner klokken 12:30 fra mandag til og med lørdag. Du kan regne med omtrent 30-45 minutters vandring fra sentrum og opp til gårdene. Det er også mulig å kjøre direkte til gårdene for å få med seg omvisningen.

Første smaking finner sted på Ulvik Frukt & Cideri, Hakastad gard. Her får du oppleve 3 ulike produkt i kombinasjon med historiefortelling og innføring i kultur og tradisjoner. For den andre smakingen kan du velge mellom Syse Gard og Hardanger Saft og Siderfabrikk. Begge byr på unike smaker og historier.


Pakken inkluderer bare to smakinger og omvisninger, men ønsker du å besøke alle gårdene byr både Syse Gard og Hardanger Saft og Siderfabrikk på en deilig lokal siderplanke med et utvalg sider som kan kjøpes på gården.


Alle de 3 frukt- og sidergårdene byr på unike skatter i sine gårdsbutikker. Gårdsutsalget er åpent mandag til lørdag fra kl. 10:00-17:00.


  • 18 års aldersgrense på sidersmaking, men passer også for familier
  • Varighet ca 1,5 time per gård


Les mer om Frukt og Siderruta


Alle gårdene tar også imot grupper etter avtale, for omvisning og smaksprøver. Ta kontakt med den enkelte gård for mer informasjon.


Foto: Visit Hardangerfjord

Fra 800 NOK

per person
  • Oppmøte: Ulvik Frukt & Cideri
  • Start: kl 12:30
  • Varighet: Hver omvisning varer ca 1,5 time


Søk & bestill

Velg datoer for oppholdet ditt
Ankomstdato
Velg antall reisende
Gjester
Build: 19.09.2023 09:19:35, Host: cbonline05, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index