Sideropphold på Hotel Ullensvang med lokal sidersmaking på Lofthus

14 mai 2023 - 4 september 2023

Fra 4990 NOK

per person
Bestill nå

 

Utforsk hva nasjonalromantiske Hardanger og Lofthus kan by sansene! Bo to netter på Hotel Ullensvang kombinert med sidersmaking på Lofthus.

 

«Sider frå Hardanger» har en beskyttet geografisk betegnelse på lik linje med Calvados eller Champagne i Frankrike. Den unike Hardangersideren har de siste år blitt et prisvinnende kvalitetsprodukt av høy klasse. Benytt anledningen som gjest hos oss og opplev en autentisk reise du sent vil glemme.


Prisen inkluderer:

• 2 overnattinger på Hotel Ullensvang inkludert frokost

• Gratis tilgang til Ullensvang Bad

• Middag begge dager

• Sidersmaking hos valgfritt sted på Lofthus - dag 2 (4 typer)


Merk at totalpris kan variere i høysesong og helger.Dag 1: Innsjekking på Hotel Ullensvang


Sidereventyret begynner med innsjekking på historiske Hotel Ullensvang, midt i hjertet av Hardanger. Hotellet ligger ca. 115 km fra Bergen og 40 km fra Voss, og hadde sin spede begynnelse i 1846. I dag har hotellet fasiliteter som flotte Ullensvang bad, egen tennishall og en restaurant med mat tuftet på fantastiske lokale råvarer. Med sin lokasjon midt i Hardanger er hotellet det perfekte stedet for å oppleve regionen. Omkranset av den slående Hardangernaturen er du sikret en fantastisk utsikt over Hardangers særegne natur, uansett hvilket hotellrom du velger.


God norsk og hjemmelaget tradisjonsmat er i fokus på Hotel Ullensvang. Om kvelden nyter du en god middag før du sover godt i et av hotellets flotte rom, og lader opp til eventyret som venter dagen etter.Dag 2: Sideropplevelse på Lofthus

 

Etter en god frokost neste dag kan du benytte deg av hotellets mange fasiliteter eller bare slappe av i hagen eller på terrassen. Vi kan anbefale en liten rusletur blant epletrærne ovenfor hotellet og nyte de vakre omgivelsene mellom fjord og fjell. Du kan også besøke Edvard Grieg originale lille komponisthytte som den dag i dag står i hagen på Hotel Ullensvang.


Når tiden er inne for sidersmaking rusler du bort til den opplevelsen du har valgt. Tidspunkt er ulikt fra opplevelse til opplevelse, men alle gir deg god tid til å virkelig nyte Lofthus i all sin prakt. Kanskje du til og med har tid til å ta et fjordcruise?


Tilbake på hotellet kan du senke skuldrene i hotellets fjordhage eller kose deg i Ullensvang Bad. Under middagen kan du utvide siderkunnskapene dine ved å smake dråper fra en annen av de 19 produsentene som finnes her i Hardanger.

 

Etter en god natts søvn avsluttes denne turen med en smakfull frokost før utsjekk.


Bli gjerne flere netter og opplev mer av Hardanger. Her kan du blant annet gå Dronningsstien, en av H.M Dronning Sonja sine favoritturer, eller besøke utsiktspunktet og den nye gangbroen ved Vøringsfossen. Se alle aktiviteter her.

Fra 4990 NOK

per person
  • Start/slutt: Lofthus
  • Varighet: 2 netter/3 dager
  • Inkl.: 2 overnattinger, middager og sidersmaking

Søk & bestill

Velg datoer for oppholdet ditt
Ankomstdato
Avreisedato
Velg antall reisende
Gjester
Build: 19.09.2023 09:19:35, Host: cbonline06, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index