Sidersafari fra Hotel Ullensvang med sidersmaking på Nå

14 mai 2023 - 4 september 2023

Fra 5319 NOK

per pers
Bestill nå

 

Bo to netter på Hotel Ullensvang kombinert med fjordcruise fra Lofthus til Nå, to sidersmakinger, god mat og storslått natur.

 

Opplev Norge sitt svar på vintur og utforsk hva nasjonalromantiske Hardanger kan by sansene! Bo to netter på Hotel Ullensvang kombinert med to sideropplevelser og fjordcruise i fantastiske omgivelser.


Pakken inkluderer:

  • 2 overnattinger på Hotel Ullensvang inkludert frokost
  • Gratis tilgang til Ullensvang Bad
  • Middag begge dager
  • 2 valgfrie sideropplevelser eller 1 sideropplevelse og lunsj
  • Fjordcruise (Lofthus – Nå, tur-retur)

 

Merk at totalpris kan variere i høysesong og helger.Dag 1: Ankomst Hotel Ullensvang


Sidereventyret begynner med innsjekking på historiske Hotel Ullensvang, midt i hjertet av Hardanger. Hotel Ullensvang hadde sin spede begynnelse i 1846. I dag har hotellet fasiliteter som flotte Ullensvang bad, egen tennishall og en restaurant med mat tuftet på fantastiske lokale råvarer. Med sin lokasjon midt i Hardanger er hotellet det perfekte stedet for å oppleve regionen. Omkranset av den slående Hardangernaturen er du sikret en fantastisk utsikt over Hardangers særegne natur, uansett hvilket hotellrom du velger.


God norsk og hjemmelaget tradisjonsmat er i fokus på Hotel Ullensvang. Om kvelden nyter du en god middag før du sover godt i et av hotellets flotte rom, og lader opp til eventyret som venter dagen etter.Dag 2: Sidersafari fra Lofthus til Nå


Sidereventyret starter etter en deilig frokost i hotellets restaurant.


Fra hotellet rusler dere bort til kaien/havnen i Lofthus, hvor fjordcruiset starter kl 11:15. Mannskapet om bord sørger for en trygg og behagelig tur over fjorden til Nå.


Vel fremme på Nå er det duket for to unike sideropplevelser. Hos noen av opplevelsene blir dere møtt på kaien, mens andre ligger like ved og er enkel å finne på egenhånd. Følg instruksene på kaien.


Ønsker du å erstatte den første sidersmakingen med en unik lunsjopplevelse?

2-retters lunsj på Siderhuset Ola K: Start eventyret med en fersk, lokal lunsj på Siderhuset Ola K. Den gamle landhandelen fra 1912 har gjenoppstått som en restaurant som serverer mat komponert av de beste råvarer hentet fra Norges beste fruktfat, Hardanger. Menyen er spesielt tilpasset det store utvalget sider som står på menyen - den perfekte start på sidereventyret.(Tilgjengelig hele uken)

Sideropplevelsene dere kan velge mellom er:

Alde Sider: Alde er et gammelt navn for eple i Hardanger, og mannen bak Alle Sider er Olav Bleie. Han driver familiegården der epler har blitt dyrket i generasjoner. Alde Sider lager førsteklasses eplemost og et rikt utvalg av sider fra Hardanger. Her får du servert klassiske, innovative og prisvinnende sider i kombinasjon med gode historier og smakebiter av norske oster og lokal skinke.(Tilgjengelig ons-lør)

Store Naa Siderkompani: Her møter du siderbonden Eirik og hans kompani som står bak 57/2 sideren. Store Naa – gard 57 bruk 2 har vært i slekten sin eie siden 1724. Sideriet er i utgangspunktet et gammelt kyllinghus som har stått brakk siden 2009, men nå er det stor aktivitet på gården, bl.a. i form av utvikling og prøvesetter av nye, spennende sidersmaker.(Tilgjengelig både som første og andre opplevelse, hele uken)

Åkre Gård: Åkre Gård står bak Edel Sider, som fikk tildelt to gull og to sølv på CiderWorld i Frankfurt. De gikk også sammen med Ulvik Frukt & Cideri av med seier og tok gull i kategoriene «Modern Cider» og «Premium Carbonated Cider» da International Cider Competition 2019 ble avholdt i San Sebastian i Spania.(Tilgjengelig man-lør)


Etter en hyggelig dag blir det retur med båten fra Nå klokken kl 18:10.


Tilbake på hotellet kan du senke skuldrene i hotellets fjordhage. Visste du at komponisten Edvard Grieg var stamgjest, og at den lille komponisthytten hans står fortsatt i hotellhagen? Du kan også kose deg i Ullensvang Bad, med oppvarmet inne- og utendørs basseng, fossefall, "vannsofaboblemassasje", samt panoramasauna med fantastisk utsikt over fjord og fonn. Under middagen kan du utvide siderkunnskapene dine ved å smake dråper fra en annen av de 19 produsentene som finnes her i Hardanger.


Etter en god natts søvn avsluttes denne turen med en smakfull frokost før utsjekk.


Bli gjerne flere netter og opplev mer av Hardanger.Her kan du blant annet gå Dronningsstien, en av H.M Dronning Sonja sine favoritturer, eller besøke utsiktspunktet og den nye gangbroen ved Vøringsfossen. Se alle aktiviteter her.

Fra 5319 NOK

per pers
  • Starter/slutter: Lofthus
  • Varighet: 2 netter/3 dager
  • Inkl.: 2 overnattinger, middager og sidersafari

Søk & bestill

Velg datoer for oppholdet ditt
Ankomstdato
Avreisedato
Velg antall reisende
Gjester
Build: 19.09.2023 09:19:35, Host: cbonline05, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index