Fjordcruise til Mostraumen med middag på Bryggen Tracteursted

Fra 1430 NOK

Per person
Bestill nå

 

Bli med på et 3-3,5 timers fjordcruise fra Bergen til Mostraumen og avslutt opplevelsen med en godt måltid på tradisjonsrike Bryggen Tracteursted!

 

Prisen inkluderer:

  • Rundreise med båt Bergen–Mostraumen t/r
  • 5-retters middag på Bryggen Tracteursted


Fjordcruiset går fra Zachariasbryggen like ved Fisketorget i Bergen hele året, og byr på kjekke opplevelser for store og små!


Utseilingen fra Bergen gir flott utsikt over Bryggen i Bergen som står på UNESCOs verdensarvliste. Vi seiler videre gjennom storslått natur innover Osterfjorden mot Modalen, Norges nest minste kommune. Mannskapet tar oss trygt gjennom strie strømmer i den grunne og smale Mostraumen. Jo lenger inn i fjorden vi kommer, jo brattere og mektigere blir fjellandskapet. Vi passerer flere buldrende fossefall. Kapteinen styrer båten så langt inn i en av fossene at du risikerer å få en herlig vanndusj i ansiktet! Det er et rikt fugle- og dyreliv i det vakre fjordlandskapet, og er vi riktig heldige får vi se sel som soler seg på svaberget og ørn som flyr over oss.


Tilbake på land er veien kort til historiske Bryggen i Bergen. Her, innerst på Bryggen settes stemningen for en kulinarisk opplevelse på Bryggen Tracteursted bestående av en 5-retters smaksmeny med smakfulle småtterier.


Små delikate retter med særpreg gir et innholdsrikt og smakfullt måltid og serveringsmåten er en sosial opplevelse! Det norske kjøkken med sine mange spesialiteter egner seg spesielt godt til denne type servering og gir deg muligheten til å smake på store deler av menyen. Vi har tatt frem kjente og glemte smaker kombinert med det riktige tilbehøret.


NB! Billettene gjelder kun reiser på oppgitt avgang


Vær oppmerksom på at billetten ikke kan overføres til tredjeperson. Billetter kan også kjøpes på kaien.

Fra 1430 NOK

Per person
  • Gjelder: Hele året
  • Starter/slutter: Bergen
  • Varighet: 3,5 timers fjordcruise og 2 timers middag

Søk & bestill

Velg datoer for oppholdet ditt
Ankomstdato
Velg antall reisende
Gjester
Build: 19.09.2023 09:19:35, Host: cbonline02, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index