Dalen Hotel - The Scenic Route

Å kombinere et opphold på Dalen Hotel med et opphold på Eilert Smith Hotel er en unik opplevelse av eventyr og historie med moderne service og komfort. Velg hvor du skal starte og hvor du vil avslutte reisen, enten det er stil og komfort på Eilert Smith Hotel eller omgitt av kulturell og historisk arv i de billedskjønne omgivelsene på Dalen Hotel.

Oppdag mer av skjønnheten og historien som Norge har å tilby ved å ta den naturskjønne 230 km lange ruten mellom Eilert Smith Hotel og Dalen Hotel, som tilbyr spektakulær natur og kulturarv. Den naturskjønne ruten gjennom fjellområdet mellom Dalen Hotel og Eilert Smith hotel presenterer sjarmerende og pulserende bybilde til autentisk bygdekultur og fantastisk fjellandskap. Stopp på et av de anbefalte stoppene underveis og fyll opp med en gourmetpiknik som du får utlevert fra hotellet før starten på det naturskjønne eventyret.

Start (eller slutt), reisen din på Eilert Smith Hotel, det lille 23-roms boutiquehotellet som gjør et stort inntrykk. Mellom Stavangers gamle trehus ligger det en gang funksjonalistiske lageret, som har fått nytt liv som et modernistisk boutiquehotell. Eilert Smith Hotel er oppkalt etter den lokale arkitekten som skapte den originale funksjonalistiske bygningen som i dag huser Norge’s eneste to stjernige Michelin restaurant RE-NAA.
 
Stavanger er en inngangsport til kulinariske eventyr, og på dørstokken til Eilert Smith er det nesten alt Stavanger har å tilby av kultur, shopping, restauranter og byliv. Tilbring dager med å utforske regionen til fots, de eventyrlige fotturene, lær om vikinghistorien, dykk in i den rike kulturen, og opplev den sublime naturen rundt byen, fra strender, fjell og fjorder.

Start (eller fortsett) eventyret til Dalen Hotel, et av de få originale hotellene i sveitserstil, kjent som eventyrhotellet fra 1894. Inspirert av stavkirker og vikingtiden ble hotellet kjent i hele Europa og et yndet reisemål for det engelske aristokratiet. Kong Oscar II var gjest her, det samme var keiser Wilhelm av Tyskland og kong Leopold II av Belgia. Kong Haakon VII og dronning Maud kom også hit sammen med daværende kronprins Olav. Unn deg en deilig Afternoon Tea, boble og spis i hotellets restaurant med en fransk inspirert meny med fokus på lokale norske råvarer etterfulgt av en kaffe foran peisen mens du lytter til vakker pianomusikk.

Når du bestiller dette tilbudet bor du på “Dalen Hotel”.

Hvor mange reisende?

Når ønsker du reise?

Build: 01.09.2024 19:19:13, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: supplierpackagedetails