Villa Haugen Boutique Hotell

Adresse: Grøtøya 11, 8283 Leinesfjord Lofoten
Beliggenhet:
Vis kart

Historic Hotels | Villa Haugen er lokalisert på Grøtøy i Steigen kommune og var lenge ett av de største handelsstedene langs kysten. Fra 1690 drev Schøning-familien omfattende handelsvirksomhet her. For fiskerne var dette siste stopp før lofotfisket og ikke minst første stopp etter lofotfisket. I tillegg til å være et omdreiningspunkt for fiske, var det også egen produksjon av blant annet konjakk og portvin her. Handelsstedet var et av Nordlands største og mektigste gjennom fire århundrer.

Hotellet er omgitt av en vakker storslagen natur med utsikt til Lofoten – fra Vesterålen i nord til Værøy og Røst i sør. Stedets plassering, ytterst i skjærgården, gjør at gjester uforstyrret kan oppleve både midnattssol og nordlys.

I tillegg til Villa Haugen selv består eiendommen i dag av et lysthus (14 m2) med 360 graders havutsikt uten noen form for lysforurensing. Videre finnes det et naust på (90 m2) over to etasjer hvor man kan delta på en rustikk lunsjopplevelse eller kun slappe av å iaktta utsikten. Eiendommen har også en sauna (10 m2) bygd på finsk vis samt en ved og elektrisk fyrt saltvannsstamp.

Villa Haugen gjenspeiler naturen som omgir eiendommen. Det er et magisk sted med et helt fantastisk lys – vinter som sommer. Unn deg et opphold i en utsøkt og lukseriøs bolig mens du deltar på ulike arktiske opplevelser og nyter utsikten av hele Lofoten!

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost

Policies

Ankomst (tidligste)
12:00
Avreise (siste)
15:00
Build: 16.03.2023 14:45:43, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails