Herangtunet Boutique Hotel

Adresse: Vølbusvegen 17, 2940 Heggenes
Beliggenhet:
Vis kart

Historic Hotels | På en kolle i skogen like ved Heggefjorden finner du Herangtunet Boutique Hotel, et historisk bygdetun. Se for deg Maihaugen i miniatyr, ved foten av Jotunheimen. Som på Maihaugen er bygningene her samlet av ildsjeler for å bevare områdets kulturarv. Blant uberørt natur og ville fjell kan du nyte en luksuriøs og behagelig atmosfære.

Begrepet boutique-hotell oppsto på 1980-tallet i London og New York. Det skulle være motsatsen til de store, upersonlige hotellkjedene. I dag finner vi slike hoteller over store deler av verden, og personlig atmosfære og få rom innredet i god design, er grunnkonseptet. Disse kriteriene har vertskapet på Herangtunet oppfylt 100%.

Marie José og Marco Robeerst byttet bylivet i Amsterdam mot mer landlige omgivelser i Heggenes. Omkranset av den naturlige skjønnheten i Jotunheimen nasjonalpark, frisk luft og en uendelig stjernehimmel om natten, er dette et helt spesielt sted. Her på Herangtunet hvisker de gamle trærne fremdeles frem sine gamle eventyr og fortellinger.

Fotturer i Jotunheimen, skiglede i bakkene på Beitostølen, kjøring med hundeslede, tradisjonell norsk mat med en moderne vri samt ørretfiske i Heggefjorden med påfølgende utendørs tilberedning på «ofyren» - Herangtunet er en luksuriøs base for et aktivt, avslappende, romantisk eller kulinarisk vintereventyr. Slapp av i luksuriøse suiter, lekre rom eller i en fullt utstyrt leilighet, 20 mil nord for Oslo.

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost

Policies

Ankomst (tidligste)
16:00
Avreise (siste)
11:00
Build: 22.03.2023 18:27:41, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails