Nusfjord Arctic Resort

Adresse: Nusfjord, 8380 Ramberg
Beliggenhet:
Vis kart

Historic Hotels | Lofotens eldste og best bevarte fiskevær.

Moderne komfort møter autentiske opplevelser i Lofotens eldste og best bevarte fiskevær. Kombinasjonen av den ekte Lofot-følelsen og en smak av eksklusivitet gjør Nusfjord til en unik opplevelse i havgapet i nord.

Det er funnet spor av beboelse i Nusfjord datert til 425 f.kr., og gjennom århundrene har Nusfjord vært en gallionsfigur i fisket i nord. Mellom fjellene og ned mot bukta passerer du historiske bygg som røkeriet, trandamperiet og fiskebåtene; Elltor og Havdur.

Rorbuene ligger trygt skjermet fra vær og vind inne i bukta, og har nylig blitt helrenovert til å tilfredsstille den moderne livsstilen. I trebjelkene finner fortsatt spor av det gamle, med taurester og enkelte inngraveringer fra fiskerne som har hatt dette som hjem. Sov som konge og dronning, og våkn opp til stille skvulping mot trebjelkene ved rorbuene.

På Karoline Restaurant får du dykke inn i de lokale råvarene, med fisken i hovedrollen. Her inviteres det til en unik opplevelse med kokkekunst og drikke, parert med utsikt ut i havgapet. På Oriana Kro ble det tidligere oppbevart poteter og whiskey, men i dag finner du et mangfold av drikkevarer og områdets eneste stenovnsstekte pizza. Sammen med Landhandleriet Cafe, hvor det tilbys fiskesuppe og annet godt, tilbyr Nusfjord en unik mat- og drikkeopplevelse for enhver anledning.

Med sin posisjon i hjertet av Lofoten er du aldri langt fra aktivitetene Lofoten er så kjent for. Erfarne instruktører tilbyr en trygg opplevelse enten du vil på fisketur, på topptur med ski, prøve Arktisk surfing, eller ut for å jakte på det eventyrlige nordlyset. Besøk Nusfjord og opplev Lofoten på sitt beste.

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost

Policies

Ankomst (tidligste)
15:00
Avreise (siste)
11:00
Build: 16.03.2023 14:45:43, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails