Engø Gård

Adresse: Gamle Engøvei 25, 3145 Tjøme
Beliggenhet: Norge
Vis kart

Historiske Hotell | Engø Gård er en opplevelse for alle sansene: fra natur til arkitektur, og fra lune interiører som skaper en behagelig atmosfære, til en profesjonalitet når det gjelder service, mat og vin, som vil glede selv de mest kresne og kunnskapsrike. I tillegg til mat fra egen gård har hotellet fokus på lokale, kortreiste og bærekraftige ingredienser. Kjøkkenet serverer fantastiske retter med de beste råvarer for årstiden akkompagnert av perfekt avstemte viner fra den velfylte vinkjelleren.

Året rundt kan gjestene finne fred og ro på Engø Gård, en godt bevart idyll der minnene fra historien som gir stedet sjel, lever videre.

Engø Gård er en opplevelse for alle sansene: fra natur til arkitektur, og fra lune interiører som skaper en behagelig atmosfære, til en profesjonalitet når det gjelder service, mat og vin, som vil glede selv de mest kresne og kunnskapsrike. I tillegg til mat fra egen gård har hotellet fokus på lokale, kortreiste og bærekraftige ingredienser. Kjøkkenet serverer fantastiske retter med de beste råvarer for årstiden akkompagnert av perfekt avstemte viner fra den velfylte vinkjelleren.

På Engø lages maten etter sesong og tilgjengelighet, med stor vekt på Skandinaviske råvarer. For å gi deg som gjest den beste opplevelsen, skiftes Gårdsmenyen med sesongene. På den måten får du de beste råvarene til enhver tid uansett sesong.

Hotellet har totalt 110 sengeplasser fordelt på 49 rom i 9 sjarmerende bygninger. I hovedrestauranten er det plass til 100 gjester.

Både restaurant og hotell er preget av kvalitet, service og lidenskap for detaljene. Den unike atmosfæren på Engø sies å komme fra den tiltalende blandingen av natur og kultur, og hvordan husene i den lille ”landsbyen” glir inn i landskapsdragene med enger omkranset av store eiketrær og isskurt fjell.

Herfra kan du utforske skjærgården, svabergene og de flotte åkrene. Ta også turen innom badehuset, bygget i engelsk ”Conservatory Style” med oppvarmet basseng og boblebad. Gården har også egen tennisbane.

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost

Policies

Ankomst (tidligste)
15:00
Avreise (siste)
11:00
Build: 11.07.2024 17:13:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails