Fjærland Fjordstove Hotell

Adresse: Fjærland Fjordstove Hotell, 6848 Fjærland
Beliggenhet: Vestlandet
Vis kart

Hotell | Fjærland Fjordstove Hotell & Restaurant er et vennlig, lite sted som holder åpent vår, sommer og høst fra april til oktober, eller ved avtale gjennom vinteren.

Lokalisert i Fjærland, ligger hotellet perfekt til langs øvre del av den spektakulære Sognefjorden. Fjærland er en liten jordbruksbygd som blomstrer om sommeren når besøkende fra hele verden kommer innom for å oppleve breen, bestige fjellene, nyte naturen og tusle gjennom bokbyen.

Å ha et så imponerende utvalg med lokale produsenter tilgjengelig har hatt stor innflytelse på å gjøre mat til en betydelig del av Fjærlands gjestfrihet.

Frokost, lunsj og middag serveres daglig gjennom hele sesongen. Restauranten på Fjærland Fjordstove Hotell er hotellets måte å feire og dele - gjennom en total matopplevelse - det nydelige og givende landskapet det omringes med.

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost
Build: 07.06.2024 14:54:16, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails