Solstrand Hotel og Bad

Adresse: SOLSTRANDVEIEN 200, 5200 OS
Beliggenhet:
Vis kart

Historic Hotels | Solstrand Hotel & Bad ligger kun 30 km syd for Bergen og Bergen flyplass. Siden 1896 har Solstrand Hotel & Bad, med storslått utsikt over fjorden og fjellene, fascinert gjester fra Norge og verden. Her får du vakre soloppganger, speilblank sjø og lyden av måker som varsler om vår.

Kulturbyen Bergen, med alle sine tilbud, ligger bare en halvtime unna. Fjellene og Folgefonna venter på den spreke. Lysøen og Rosendal er en estetisk og historisk opplevelse. Og fjorden og sjøpromenaden tar imot deg – uansett årstid og vær.

I hotellets velværeavdeling kan du blant annet senke skuldrene i massasjebadet, kikke på stjernene i det oppvarmede utebassenget eller ta et forfriskende fjordbad. For ekstra velvære anbefales en velgjørende spabehandling for kropp og sjel. Den private hagen på 120 mål inviterer til en rusletur på en av de mange stiene, eller å slappe av på en benk mens man nyter stillhet og vakker vestlandsnatur.

Solstrands kjøkken er godt forankret i kystkulturen og byr både på vestlandske spesialiteter og kontinentale smaker, gjerne med fisk og skalldyr i hovedrollen. Hotellet har 135 rom fordelt på ni ulike romkategorier, alle med individuell dekor og særpreg.

Høst, vinter og vårsesongen brukes Solstrand flittig til lederprogram for næringslivet, møter, familiesamlinger samt spa og velvære-opphold. Sommeren ønskes individuelle reisende fra inn- og utland velkommen. Her vil du ikke møte store reisegrupper i gangene, men familien fra Bergen, et nygift par fra New York eller de Belgiske pensjonistene som utforsker Vestlandet på motorsykkel.

Unn deg selv et avbrekk fra hverdagen og nyt gylne øyeblikk på Solstrand!

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost

Policies

Ankomst (tidligste)
15:00
Avreise (siste)
12:00
Build: 16.03.2023 14:45:43, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails