Røros Hotell

Adresse: An-magritt-veien 48, 7374 Røros
Beliggenhet:
Vis kart

Hotell | Røros Hotell er et moderne hotell utviklet med kjærlighet og respekt for Røros og stedets lange historie.

Her kan du ta på deg ski eller tursko ved hotelldøra. Eller du kan beholde tøflene på, og besøke hotellets nydelige og store bad- og spaanlegg der du kan kan nyte utsikten mot den berømte trehusbebyggelsen og kirken Bergstaden Ziir fra hotellets 38 grader varme utendørs boblebad.

Og når kinnene er varme etter en frisk dag i fjellbyen, kan du finne roen i form av en komfortabel kveld på rommet eller kose deg med et utsøkt måltid basert på lokale kvalitetsråvarer.

Røros Hotell har alle de fasiliteter et moderne hotell skal ha. Men noe av det som gjør hotellet unikt er stoltheten til hotellfaget og et lidenskapelig fokus på verdenskulturminnet Bergstaden Røros.

Verdensarvstedet Røros Bergstad og landskapene rundt omfatter en unik bergverksby etablert i 1644. Sentrumsområdet er bygget i trematerialer og omgitt av et kulturlandskap som på en fremragende måte fremstår på et vis som tydeliggjør hvordan kobberet ble drevet fra gruvene, transportert til Bergstadens sentrum – og hvordan dette skapte liv og levesett for menneskene som levde og arbeidet der. Øverst på en fjellvidde, i kaldt klima, med dårlige vekstvilkår for jordbruk ble det skapt en unik kultur, som på en fremragende måte har blitt ivaretatt til dags dato.

Fasiliteter og tjenester

Romfasiliteter
Røyking ikke tillatt
Spise og drikke
Frokost

Policies

Ankomst (tidligste)
15:00
Avreise (siste)
11:00
Build: 11.04.2024 10:22:46, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9105.cbischannel-41083.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails